Välinepajalla

Mitä kuuluu tehdä silloin, kun työlistalla on odottamassa kymmenen keskeneräistä hommaa?
No, aloitetaan tietenkin taas jokin uusi homma.

Tällä kertaa puuhana oli tehdä neljä samanlaista sidontatankoa. Onneksi työmäärä oli sen verran pieni, että homman sai tehtyä käytännössä valmiiksi parin viikonlopun aikana. Niinpä pajassani on suhissut vuoroin hitsauspuikko, ja rääkynyt hiomakone kilpaa koneenkäyttäjän kanssa. Sen verran nimittäin alkaa tunti tolkulla lattian rajassa kumartelu vaivaamaan selkää, että pitäisi laittaa itsensä roikkumaan hetkeksi noista tangoista. Ei muuten välttämättä olisi paskempi idea. Siis meinaan että jos selkä on kipeä kyykistelyn tai huonon ryhdin vuoksi, niin venyttää sitä vaikka päivittäin roikkumalla sidontatangosta. Tämä lienee sitä "seksuaaliterveyttä", jota kaupoissa nykyään myydään.

Näiden tankojen lopullinen käyttötarkoitus ei itse asiassa ole minullekaan aivan selvä, sillä ne eivät tule omaan käyttööni. Kuulostaa ehkä selittelyltä, mutta ihan oikeasti ne ovat menossa eräälle tuntemattomalle henkilölle sessiovälineistöön. Kun pysyttelen mielelläni itse anonyyminä, niin silloin myös vastapuoli saa pysytellä nimettömänä. Valmiit tuotteet luovutetaan sitten ihan naamatusten, niin edes osoitetietoja ei tarvita. Paitsi sitten jos toimitus livenä ei onnistukaan, niin voisin tietysti joillain ehdoilla toimittaa nuo postitsekin. Iso muhkurainen paketti, jossa lukee isolla "HUOMAAMATON LÄHETYS", ja "SISÄLTÄÄ PORNOA".

"Tangot" eivät ole mitään umpitankoa, vaan turhan painon välttämiseksi ne on valmistettu putkesta. Putki on kuitenkin riittävän jäykkää 75-kiloisen nartun roikottamiseksi putken päistä, ja koeponnistin vielä jokaisen 175 kilon kuormalla varmuuden vuoksi. Harjattu metallipinta on ainakin omaan silmääni miellyttävän näköinen. Ehkä samanlaisia tulee tehtyä jossain vaiheessa omaankin käyttöön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti