Nuorempaa ja vanhempaa

Työpaikan kahvipöytä taitaa olla monille bloggaajille korvaamaton ideoiden hautomo. Vanhojen äijien jorinoita kuunnellessaan putkahtaa jos jonkinlaista ajatusta mieleen. Yli viisikymppisten ukkojen työpisteiltä muuten löytyy lähes poikkeuksetta ainakin yhden nuoren törrötissisen naisen kuva. ”Kuka sitä nyt oman ikäistään naista jaksaa katsella”, kuuluu eräs kommentti asiasta.

Mielikuva vanhoista limaisista äijistä jahtaamassa nuoria naisia ei varmaankaan ole mikään tuulesta temmattu käsitys. Siinä missä äijä on säälittävä ja limainen, on nuoria miehiä metsästävä puumanainen tyylikäs ja moderni. Mutta vanhempia miehiä etsiviä nuoria naisia että vanhempia naisia etsiviä miehiä tuntuu myös riittävän. Onko niin kovin väärin, jos ei etsikään oman ikäistään seuraa?

Itselleni fantasiat nuorista naisista ovat tuttuja. Oikeastaan tuntuisi oudolta edes ajatella, että jollakulla miehellä ei sellaisia olisi koskaan ollut. Nuoren kokemattoman naisen kouluttamisen voisi kuvitella olevan mielenkiintoista puuhaa. Jo pelkästään se, että pääset katselemaan ja kourimaan estoitta kontilleen hajareisin eteesi sidottua nuorta ja kiinteää vartaloa, on erittäin kiihottavaa. Kun yllättäen työnnät limaiseksi kiihottuneeseen pilluun isomman kullin, kuin mihin hän on sauvoilla masturboidessaan tottunut, saavat renkaiksi räpsähtävät silmät ja ammollaan henkeä haukkova suu sinut tuntemaan itsesi kiihottavan irstaaksi. Innostuessaan nuoret naiset voivat muuten olla - ah, niin herkullisen lutkamaisia. Pervoilijan mielestä varsinaisia herkkupaloja.

Entä sitten vanhemmat naiset?

Allekirjoittaneella on kokemusta itseään yli kymmenen vuotta nuoremmista ja vanhemmista naisista. (Ja mainittakoon nyt, että kaikki ovat siis olleet täysi-ikäisiä.) Viime aikoina jostain syystä mielessä ovat pyörineet mukavan näköiset, mutta myös mielellään suhteellisen suuririntaiset naiset. Mutta mikä sitten vanhemmissa naisissa viehättää?
Näin hiljattain mature bdsm videoklipin, jossa tällainen varsin miellyttävän näköinen isorintainen nainen oli heittäytynyt nuoremman miehen alistettavaksi. Kun mainitsin aikaisemmin, että nuoria ja kiinteitä rintoja ovat kauniita katsella, niin isommat ja riippuvammat voivat tuoda mieleen paljon irstaita ajatuksia. Itse olisin kokenut äärimmäistä houkutusta päästä sitomaan nuo isot roikkuvat tissit. Härskiä ehkä, mutta en olisi varmaan voinut olla hypistelemättä yhtenään tuollaisen vanhemman, kontilleen sidotun nartun pursuavia utareita. Olen lukenut myös monen miehen kommentteja nuorten tyttöjen tiukoista värkeistä. Itselleni sellainen on oikeastaan enemmänkin negatiivinen asia. Ongelmia se tuo aluksi jo sisään pääsemisessä. Myös kumi on mennyt joskus silpuksi sen vuoksi. Lisäksi laukeaminen tapahtuu yleensä vähän turhan nopeasti, jos puristusta on liikaa. Ainakin minulle (olenko siinäkin suhteessa poikkeava) on matka tärkeämpi kuin päämäärä. Tämä jo senkin takia, että laukeamisen jälkeen leikkimisen into vähenee joksikin aikaa. Itse kyllä ottaisin mieluummin sen isopilluisemman naisen, oli sitten nuori tai vanha. Sellaisen kanssa kun voisi pelailla monia irstaampiakin piilotusleikkejä, joihin tiukempien kanssa ei olisi mitään asiaa.
Sanotaan myös, että kypsemmät naiset ovat enemmän sinut itsensä kanssa, ja ovat seksin saralla avoimempia ja kokeilunhaluisempia. Voi olla. Itselläni tosin ei ole niin kattavaa kokemusta, jotta voisin tehdä tuosta kovin luotettavaa tutkimusta.
Vanhempia naisia koskevia fantasioitani pohtiessani olen tullut siihen tulokseen, että osa kiinnostuksestani liittyy juurikin tuohon kypsempien naisten itsevarmuuteen ja vahvuuteen. Jostain syystä vanhempi henkilö mielletään aina vahvemmaksi ja viisaammaksi.

Itseäni nuorempaa henkilöä alistaessani kokisin siis olevani vanhempi ja voimakkaampi, mutta itseäni vanhempaa alistaessani kokisin, että olen selättänyt vahvemman ja viisaamman. Ja eikös se olekin suurempi saavutus!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti