Aivot, tärkein elin

En osaa sanoa, millaisia fantasioita naisilla on masturboidessaan. Ainakin olen kuullut sanottavan, että miehet keskittyvät enemmän visuaalisiin kiihokkeisiin kuin naiset. Voipi hyvinkin olla mahdollista. Ainakin itse pidän kiinnostavien muotojen tiirailusta, mutta pelkkä näkeminen ei aina riitä. Sanotaan myös, että aivot ovat tärkein seksielin. Tuo pulpahti mieleeni eräänä iltana varsin intiimillä hetkellä. Miksi yksin fantasioidessaan saa vieterin värähtämään vain kuvittelemalla eteensä alastoman naisen, mutta tositilanteessa se ei vielä riitäkään? Miksi suuseksin antamisen kuvitteleminen saa vieterin ponkaisemaan suoraksi, mutta todellisuudessa pillakan nuolemisen aikana huomaan sen kadottaneen kaiken ryhtinsä?
vaikka pidänkin suuseksin antamisesta, huomaan keskittyväni kokonaan tekniseen suorittamiseen. Haluan paremman puoliskoni nauttivan käsittelystäni, ja kaikeksi onnekseni hän myös sanoo aina minun onnistuvan siinä "aika hyvin".

Fantasiassa keskityn ajattelemaan naista. Tositilanteessa näen naisen, mutta keskityn tekemiseen. Sama vika on myös pehmoseksissä. Pyrin ehkä liikaakin miellyttämään kumppaniani, koska en koe sitä itse yhtä kiihottavana. Ehkä minun pitäisi kasvaa vain ihmisenä ja oppia ottamaan asiat rennommin.

Ehkä irtosuhteita harrastaessani opinkin kokemaan bdsm:n nautinnollisemmaksi juurikin siksi, etten keskittynyt niinkään vastapuolen miellyttämiseen.
Mitä? Ei anna nautintoa vastapuolelle? Eikös sanota, että seksin pitäisi olla molemminpuoleista kivaa?
No sehän onkin. Pitää vain löytää kumppani, joka mekaanisen kiihotuksen lisäksi nauttii alistetuksi tulemisesta.

5 kommenttia:

  1. Kiinnostavaa pohdintaa ja raikasta avoimuutta. Tulen piipahtamaan toistekin!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Ja lisää kirjoitetaan sitä mukaa kun uusia aiheita tulee mieleen ja vapaa-aika antaa myöten.

    VastaaPoista
  3. Heh, onpas sulla samantapaisia pohdintoja, ja aiheita kuin mulla! Todellakin aivot on suurin seksuaalielin. Voihan olla, että kun tiedostat problematiikkaa, voit myös muuttaa joitain asioita? Mutta musta siinä ei ole mitään ongelmaa, jos miehellä ei naista miellyttäessään seiso. Meillä ainakin mies miellyttää mua välillä niin kauan, että johan siinä veritulppa tulis jos koko ajan seisoisi kivikovana ;D Sit kun on mun vuoro miellyttää miestä, silloin viimeistään herää siitin eloon. Rennompaa asennetta vaan, ja jos ei seiso, niin voihan naista miellyttää tosiaan muilla tavoin ja itsekin voit pyytää naista miellyttämään monin muin tavoin :) Btw, kun aivoista puhuit, niin oletko saanut orgasmia ilman fyysistä stimulointia, ajatuksen voimalla (tai esim. pornoa katsomalla, mutta runkkaamatta)? Ite opin tuon taidon viime talvena, olisi hauska löytää muitakin, myös miehiä ja naisia, ja jakaa kokemuksia ajatuksen voimalla saajien kanssa :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista. :) Jos rupean tässä oikein muistelemaan, niin tuskin olen lauennut koskaan ilman jonkinlaista fyysistä kiihotusta. Paitsi jos mukaan lasketaan ns. märät unet.

    VastaaPoista
  5. Juu, no niin arvelinkin, kunhan kysyin uteliaisuudesta :) Sellaset miehet on harvassa, en tunne yhtään, mut blogini orkkukyselyynkin on muutama mies vastannut saaneensa orkun ajatuksen voimalla -ois kiva tutustua niihin. Ja toisaalta jos intoa on, uskoisin että aika moni nainen ja mies voi tuon taidon oppia halutessaan. Miehille varmasti vaikeampaa tosin ja monilla vaatii melko pitkän selibaatin; onko se sitten sen arvoista kuitenkaan. Mulle toi on kiva osa seksuaalisuutta, mut en mäkään raaskis selibaatteja alkaa pitämään sen takia, onneks ei tarvi :D

    VastaaPoista